maanantai 3. tammikuuta 2022

Marjoja Salome

Tehtiin tänään Salomen kanssa vegaaniateria. Aluksi oli Marokkolaista harira-keittoa.
Jälkiruoka kiskaistiin omasta päästä ja siitä tuli herkullista.
Tässä ohje, joka riittää kolmelle, mahdollisesti neljälle, jos eivät ole yhtä kovia syömään kuin me. 

Tarvitset:


1 purkki (2,5 dl) kauravispiä
1,5 dl Yosa Greek Style kaurajugurttia
3 dl (pakaste)marjoja, meillä oli mustikoita
muutama rkl sokeria
hyppysellinen kardemummaa
hyppysellinen kanelia
(vaniljaa, jos haluat. Salome laittoi omaan annokseensa, koska itse en välitä)

Valmistus:

vatkaa kauravispi vaahdoksi
mausta kardemummalla ja kanelilla ja mahdollisesti vaniljalla
lisää kaurajugurtti mahdollisimman vähän sekoittaen
murskaa jäiset marjat sokerin kanssa tehosekoittimella tai sauvasekoittimella
kääntele marjat ja vaahto varovasti sekaisin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti