sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Siivouspäivän hirsotto

Yksinkertanen ruoka, johon saa tungettua jämät. Tämmönen versio tällä kertaa, hyvää oli. Orson teki.

sipuli
loraus öljyä
4-5 kynttä valkosipulia
2,5 dl hirssiä
n. 0,5 l vettä tai vähän enemmän
1/2 prk paseerattua tomaattia
1/2 prk tomaattimurskaa
kasvisliemitiivistettä
pussi pakasteparsakaalia
pussi vihreitä papuja (pakaste)
pussi pakastemaissia
juustonjämiä raastettuna
yrttisuolaa
mustapippuria
hiukan kurkumaa
hiukan cayennea
loraus soijakastiketta

Huuhdo hirssi ja silppua sipuli. Hauduta öljyssä. Lisää muut, keitä n. 25 min.
Nesteen määrää kannattaa tietysti tsekkailla ja mausteet maistella.

Tätä voi siis soveltaa vaikka miten. Köyhänä voi tehdä pelkästä sipulista ja hirssistä ja syödä ketsupin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti