lauantai 6. huhtikuuta 2013

Uunibanaanit

Tätä syön usein, koska se on niin helppotekoinen ja herkullinen  jälkiruoka.
Etenkin, jos pääruokana on uuniruokaa ja uuni on valmiiksi lämmin, tulee nopeasti.

Jos uunissa on grillivastukset, laita uuni grilliasentoon 200 asteeseen. Muuten uuni saa olla noin 250-asteinen.

Tarvitaan vähintään banaani henkeä kohti.
Halkaisen banaanit ja levitä puolikkaat leikattu puoli ylöspäin voidellulle uunin kestävälle vadille.
Ripottele sokeria (mielellään ruskeaa) pinnalle ja lykkää uunin ylätasolle.
Banaanit ovat valmiit, kun sokeri on sulanut ja paistunut ruskeaksi.

Tarjoile kuumana jäätelön kanssa.

Toisaan lisäys:
* Vegaaninen, kunhan jäätelö on vegaaniversiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti