sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Venäläinen silli

Joulupöydän aatelia.

kevytsuolattu sillifilee
punasipulia
suolakurkkua (venäläistyyppistä, hapatettua)
etikkapunajuurta
smetanaa
kaprista
lisäksi perunoita

* Poista sillifileestä isoimmat ruodot. Liota esim. tunti, jos muistat. Paloittele silli sopiviksi haarukkapaloiksi. Asettele ne pitkulaiselle vadille.
* Silppua punasipulia, suolakurkkua ja etikkapunajuurta. Asettele raidoiksi sillien päälle. Lisää smetanaa päälle raidaksi. Itse suosin asettelua, jossa sipuli on toisessa laidassa, punajuuri toisessa, keskellä kurkkusilppu ja sen päällä smetana. Punaiset jää näkyville sillain.
* Laita smetanan päälle kapriksia.
* Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti