sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Korianterihummus

Siipan 50-vuotispiknikkiruokia. Ohje ehkä Me Naisista.

1 prk (400g) käyttövalmiita kikherneitä
1/2 ruukkua korianteria
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa
1/2 dl vettä
(pinnalle 1 rkl seesaminsiemeniä, oliiviöljyä)

* Valuta ja huuhtele kikherneet.
* Mönssää ainekset sauva- tai tehosekoittimella tms tai vaikka survimella.
* Jos haluat, paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla ja ripottele hummuksen päälle niitä ja lorauta oliiviöljyä. Itsehän jätin tämmöiset pois, taisin kyllä lisätä sitä öljyä hummuksen sekaan, koska pitäähän rasvaa olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti