sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Otson 50-vuotisbrunssipiknik

Tässä koottuna ne sapuskat, joita tarjottiin Otson 50-vuotissynttäreillä. Tein kaiken resepteistä, en omasta päästä ja omista ohjeista. Kun kerrankin oli sopiva tilaisuus kokeilla erilaisia houkuttelevia ohjeita, jotka oli jotenkin sellasia että omiin tarpeisiin ei ois tullu tehtyä. Kaikki oli hyvää.

Sadonkorjuun salaatti
Paahdettu kukkakaali-tomaattisalaatti ja tahinikastike
Peruna-retiisi-sokerihernesalaatti
Avokado-papuhässäkkä

Paahdetut timjamikasvikset
Nopeat etikkakasvikset
Sitruuna-valkosipulisilakat
Soijamunat

Korianterihummus
Punajuuri-pähkinälevite
Palsternakkatahna
Välimeren tapenade

Mantelikakku

Joku paahdettu mysli oli myös, jossa oli kaura- ja ruishiutaleita, kauraleseitä, auringonkukansiemeniä, saksanpähkinää, hunajaa, rypsiöljyä, kanelia, inkiväärijauhetta, rusinoita, kuivattua karpaloa ja kurpitsansiemeniä, mut en tiiä onko mulla sitä reseptiä enää missään. Ainesosaluettelo löytyi vihosta, koska mulla oli kaikesta luettelot mukana siellä allergisia varten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti